Sunday, June 13, 2010

birthday surprise...


wuuhooo....

pelik nyer muka mamat tu... nape yer.. eheheee.... cm terpaksa jer kan.. actually.. dia kena pegangkan bunga. coz nak snap gmbar. hikhikhik... cian kan.. macam2 la isteri dia nieh.. hahahaaa... (p/s : sila abaikan gmbar yang berserabut dblakang tu yer..)


ske sangat2... heee... dpt  birthday present .. w/pon lambat, but still surprise 4 me.. ehehee... present from my beloved husband..

ingatkan xde present utk birthday kali ni.. rupa2nyer... haa ko... xsangka2... ada jugak... bes2.. ske sangat.. mesti korang pelik kan.. apela present nyer, smpai aku jadik cmi..


heheee.. saya dapat a bouquet of fresh flower.. delivery ko.. from pureseed.... heeee.. canteq2... ada bear lagik.. huhuu.. i loike..

al kisah.. sbelom kawen.. mr. hubby ske sgt bagi bunga.. beday bagi bunga, nak pujuk bagi bunga.. n mcm2 lagi agenda msti bagi bunga.. ramai orang ckap lpas kwen xsure lagik dpt bunga @ present.. coz secara kebiasaannya bila da kawen, kaum lelaki ni x brapa nak ingat hari2 penting.. iye ke ek.. aku pon xsure, coz xtaw lagik nasib aku ni cmne kan... alhamdulillah.. mr. hubby masih lagi melakukan perkara yang biasa dilakukan sebelum bkahwin.

walaupun delivery tu lambat, masih boleh dimaafkan coz kitorang g vacation from 27 May until 30 May. huhuhuuu.. how come dia nak deliver that roses while we are not around.. soo.. masih boleh dimaafkan..

            




tq2.. my dear hubby..  ske sgt2... x pikir akan dpt bunga bila da kawen ni.. ehehehh..




tu dia bear yang ain maksudkan warna purple... kena ikat.. jgn nakal2 wokeh... heheheee..

snap pic dp atas... cnteq kan... geram nyer..


luv u tooo n always be, dear...


p/s :
my dear...
walaupun present ni kira da lambat.. tapi... ain appreciate sangat2... ske sangat2.. n tq a lott..

2 comments:

  1. hahahaaa.. aku rasa ko pon de dpt bunga gak ri tuh kan..

    ReplyDelete